SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Perşembe pazarının, Muratbey’e taşınmasına çok az kaldı!

Bu haber 28 Temmuz 2023 - 12:21 'de eklendi.

Torbalı’da her perşembe günü kurulan Tepeköy Pazarı, taşınmaya hazırlanıyor. Pazar yerine, Torbalı Belediyesi’nin tarihteki en büyük ve en bütçeli projesi olan kent meydanı yapılacak

MEYDAN projesi kapsamında taşınacak olan pazar, Muratbey Mahallesi’nde işlevli bir şekilde hizmet verecek. İlçe trafiğini rahatlatacak, kentteki park sorununu da ortadan kaldıracak, kente güzel bir doku katacak.

İKİ KAT OTOPARKI DA OLACAK

İLÇEMİZE kazandırılacak olan meydanın altı iki kat otopark olacak. Oldukça şık dizayn edilecek olan meydan, Torbalı’nın da simgesi olacak.

ULAŞIM AÇISINDAN SIKINTISI YOK!

TORBALI’NIN çok şık bir kent meydanına sahip olacağını ifade eden Torbalı Belediyesi yetkilileri, ulaşım açısından da yeni pazaryerinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacağının altı çizildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.