SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Perşembe pazarının en gözde peynircisi

Bu haber 28 Mart 2024 - 6:02 'de eklendi.

30 yıldır semt pazarlarında peynir satan Özyürükoğlu, toptan fiyatına perakende satışıyla yoğun ilgi görüyor. Bugün Perşembe pazarında tezgah açacak olan deneyimli firmanın ürünlerine her geçen gün talep artıyor

TORBALI’DAKİ Perşembe pazarında da tezgah açan deneyimli firma Özyörükoğlu Peynircilik, pazarın parlayan yıldızı konumunda… Geniş kadrosu bulunan ve sürekli yeniliklerle müşterilerinin karşısına çıkan Özyörükoğlu, diğer peynircilerden ise çok farklı bir konsepte sahip. Yeni Perşembe pazarında bulunan tezgahların önü sürekli kalabalık olan firmanın sattığı ürünler ise lezzetiyle nam saldı. Çevre ilçelerden bile müşterileri olan firma, bulunduğu pazarlara ayrı bir hareketlilik de getiriyor.

ELLERİNDEN gelen gayreti gösterdiklerini ve vatandaşların taleplerine cevap verdiklerini anlatan işletmeci Elvan Kaya, “Uygun fiyat ve yüksek kalite bizim adımız oldu. Gelen müşteri aldığı ürünü gevenle ve afiyetle yiyiyor. Yıllardır oluşturduğumuz güvenle vatandaşlarımızın gönlünde taht kurduk. Aynı kararlılıkla biz de hizmete devam ediyoruz” dedi.

1982 yılından bu yana devam ettikleri peynir sektöründe zirveye ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Elvan Kaya, güleryüzlü hizmet ile uygun fiyat politikalarının vazgeçilmezleri olduğunun altını çizdi.

TORBALI’DA kurdukları pazarın yanı sıra Kuşadası ve Şirinyer Vergi Dairesi civarında kurulan pazarlarda tezgah açtıklarını ifade eden Kaya, tüm ilçe halkını pazarlarda kurdukları tezgahlarda satuışa sundukları peynir çeşitlerini tatmaları için beklediklerini söyledi. Özyörükoğlu Peynircilik İletişim: 0 530 657 69 46

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.