SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Perşembe pazarı’, İzmir merkezini bile geride bırakıyor

Bu haber 16 Kasım 2023 - 13:26 'de eklendi.

Torbalı’daki semt pazarları ürün ve fiyat çeşitliliği konusunda İzmir merkezinde kurulan pazarlarını geride bırakıyor.

İLÇEDEKİ pazarlara gelen ürünlerin yakın noktalardan getirilmesinden dolayı fiyatları ucuz oluyor. Ayrıca üreticilerinin kendilerinin de ürünlerini pazara getirebilme olanağını olduğu pazarlarda ürün yelpazesindeki ürünlerin sayısı fazla oluyor.

İLÇEDE haftanın 6 günü kurulan semt pazarlarında mevsim geçişi nedeniyle ürün çeşitliliği sayısında rekor artış yaşanıyor. Son haftalarda farklı mevsimlerden ürünlerin tezgahlarda yer aldığı ilçedeki semt pazarlarında bu yılın ilk ürünleri de gelmeye devam ediyor.

SEMT pazarlarına tezgah açan esnaflar en iyi satışı yapabilmek için sebze ve meyve hallerine ülkenin farklı illerinden getiren ürünlerden en fazla talep gören ürünleri getirmeye devam ediyor. Kış mevsiminin daha erken başladığı bölgelerden getirilen ürünlerin ilk fiyatları ise dudak uçuklatıyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.