Torbalı Mahallesi 5119 Sokak No:21/A (Hastane Kavşağı) adresinde hizmet vermeye başlayan Pekgöz Kasap Izgara, kaliteli et ürünleri ve geniş menüsüyle Torbalılıların yeni buluşma noktası oldu.
450 METREKARELİK geniş mekânda hizmet veren işletme, aynı anda 100 kişiyi ağırlayabiliyor. İşletmeciliğini baba Yüksel Pekgöz ve oğlu Burak Pekgöz’ün üstlendiği mekan, 20 kişilik uzman kadrosuyla müşterilerine hizmet sunuyor.
KENDİ ÇİFTLİKLERİNDE YETİŞTİRDİKLERİ HAYVANLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLER…
RESTORAN menüsünde steak, kebap ve ızgara çeşitleri bulunurken, aynı zamanda çiğ et ve et ürünlerinin satışı da yapılıyor. Pekgöz ailesi, yıllardır Bayındır’da sürdürdükleri tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanlardan elde edilen ürünleri Torbalılılarla buluşturuyor.
“ÇİĞ ET SATIŞINDA VE IZGARA ÇEŞİTLERİNDE EN UYGUN FİYATLI MEKÂN BİZİZ”
İŞLETMECİLER, Torbalı’nın bu bölgesinde bu kalite ve konsepte sahip başka bir mekan olmadığını belirterek şunları söyledi: “Ürünlerimiz tamamen kendi çiftliğimizden sofraya geliyor. Açılışımıza özel indirimlerimiz var. İddia ediyoruz; Torbalı’da çiğ et satışında ve ızgara çeşitlerinde en uygun fiyatlı mekân biziz.”
Resmi açılış önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek ve açılışa özel sürpriz indirimler müşterilere sunulacak.