SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazarda yangın var!

Bu haber 25 Kasım 2022 - 1:11 'de eklendi.

Market fiyatları ve pazar fiyatları arasındaki fiyat farkı tartışılırken, pazar fiyatları da aldı başını gitti. Ürün fiyatlarının iki katına çıktığı semt pazarı, marketlerle yarışır oldu. Etiket fiyatlarını gören tüketici, tezgaha bile yaklaşamadı

BEREKETLİ topraklara sahip olan Torbalı’da yetiştirilen çeşit çeşit ürünler,  ilçenin kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlıyor. Domates, pırasa, kereviz ve lahana gibi ürünlerin maliyetlerinin her geçen gün tırmanışını sürdürmesi, üreticileri kara kara düşündürürken, geçtiğimiz dönem plansız ekim ve aracıların çok para kazanma hırsı nedeniyle tarlada kaderine terk edilen kışlık mahsuller, bu yıl altın dönemini yaşıyor.

ENFLASYONLA topyekun mücadele kampanyası kapsamında doların düşmemesi, fahiş fiyatların geri çekilmediği süpermarket zincirleri, semt pazarlarındaki etiket fiyatlarıyla rekabete girişti.

TEMEL ihtiyaçlarını karşılamak üzere pazarların yolunu tutan ilçe halkı elini cebine atmaya korkar olurken, mevsiminde olan lahana, karnabahar, pırasa, havuç, kereviz ve brokoli gibi tüm ürünlerde engellenemeyen fiyat artışı, şimdi de tüketiciyi kara kara düşündürdü.

ALICIYI tezgaha yaklaştırabilmek için etikete ürünü ‘Yarım kilo’ olarak lanse eden pazarcı esnafı, son zamanlarda yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı fiyatların bu kadar yükseldiğini söyledi. İhtiyaçlarını temin etmek için semt pazarının yolunu tutan tüketici, el arabasıyla geldiği pazardan gram gram alarak çıktı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.