SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazarcılar: ‘zarar etmeden günü kurtarmaya çalışıyoruz!’

Bu haber 05 Mart 2022 - 19:59 'de eklendi.

Torbalı’da kurulan semt pazarlarında etiket fiyatları adeta çıldırdı. Temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere semt pazarlarının yolunu tutan vatandaş adeta elini cebine atmaya korkar oldu. Siyasi partilerin seçim malzemesi olacak kadar cepleri yakan fiyatlar tepki topluyor.

ETİKET fiyatlarının yüksek olması nedeniyle alışveriş durgunluğunun yaşandığı semt pazarlarına çıkmaya korkar olan ilçe halkı, piyasanın normale dönmesini beklerken, en dikkat çeken ürünlerin zam şampiyonu hiç kuşkusuz acı biber oldu.

KURULAN semt pazarlarında esnafın işlerinin her mevsim zor olduğunu dile getiren pazarcılar, bu koşullara rağmen esnafın her zaman mesleklerine sahip çıkarak, tezgâhlarını açmaktan geri kalmadıklarını vurguladı.

KİMİ zaman ekonomide yaşanan sıkıntıların etkisini üzerlerinde hissettiklerini de sözlerine ekleyen pazarcılar, “Sadece Torbalı’da değil, tüm ülke genelinde dönemsel tırmanış var. Yeri geliyor kârsız mal satıyoruz. Yeri geliyor, tezgahtaki ürünler yok satıyor. Kısacası zarar etmeden günü kurtarmaya çalışıyoruz” dediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.