SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazarcı esnafının soğukla mücadelesi…

Bu haber 16 Ocak 2022 - 22:07 'de eklendi.

Kara kışın yüzünü iyiden iyiye göstermesiyle birlikte zor günler geçiren Torbalı halkı, adeta evinden çıkmaya korkar olurken, işlerin bir hayli durgunlaştığı semt pazarında her şeye rağmen ekmek mücadelesi veren pazarcı esnafı, donmayı göze alarak, tezgah açıyor

TORBALI’DA Ocak ayına girilmesiyle birlikte etkisini daha da artıran olumsuz hava koşulları, sonunda semt pazarlarını vurdu. İzmir’in Beydağ ve Ödemiş ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Torbalı’nın da kuru soğukla yüzleşmesine neden oldu.

GEÇTİĞİMİZ yıl dönem dönem fiyatların inişli-çıkışlı grafik sergilemesinden ötürü bir hayli zor günler geçiren pazarcı esnafı, şimdi de dondurucu havaya karşı ekmek mücadelesi veriyor. Soğuklardan etkilenen pazarcı esnafının tezgâhlarının yanına koydukları soba ve tenekelerde yaktıkları ateş ile ısındıkları gözlemlenirken, bu uygulamadan pazarda alışveriş yapanların da zaman zaman faydalandığı ifade edildi.

SOĞUK havanın dondurucu etkisinden korunmaya çalışan pazarcı esnafı, ürünlerinin de donmaması için de büyük gayret gösteriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.