SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazar fiyatlarıyla aynı satış yapan halk pazarı, eski garaj yolunda açıldı

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 1:31 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinin Muratbey’e taşınmasının ardından bu bölgeye Pazar alışverişi yapmak için gidemeyenlere alternatif bir manav açıldı. Eski garaj yolu üzerinde hizmete giren OĞUŞ KARDEŞLER HALK PAZARI’nda Pazar fiyatlarıyla aynı bedellerle ürünlerin satışı yapılıyor.

TEPEKÖY Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Fahrettin Küçük yapı Market karşısına açılan işletmede, envai çeşit  sebze ve meyvenin satışı yapılacak. 20 yıldır hayvancılık yapan ve son birkaç yıldır daOğuş Besicilik adı altında kurbanlık-adaklık işi yapan Zafer Oğuş’un oğlu Mehmet Can Oğuş tarafından açılan işletme, pazara gidemeyenlerin uğrak noktası olacak.

SABAHIN ERKEN SAATİNDEN, GECE GEÇ SAATLERE KADAR AÇIK

SABAH 07.00 itibariyle açılan Oğuş Kardeşler Halk Pazarı akşam saat 24.00 itibariyle de kapanıyor. Pazaryerinin taşınmasının ardından, buraya gitmekte zorlanan vatandaşların kurtarıcısı olduklarını anlatan Mehmet Can Oğuş, Pazar fiyatlarıyla satış yaptıklarının altını çizdi.

KREDİ KARTI GEÇERLİ, SERVİS İMKANI VAR

ÖTE yandan, fabrika ve işyerlerine 0 544 355 56 30 veya 0 543 521 67 36 numaralı telefonu aramaları halinde sipariş götürdüklerini anlatan Oğuş, ödemelerde kredi kartının da geçtiğini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.