SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pazar fiyatları cep yakıyor!

Bu haber 22 Ocak 2022 - 20:15 'de eklendi.

Market fiyatları ve pazar fiyatları arasındaki fiyat farkı tartışılırken, pazar fiyatları da aldı başını gitti. Doların düşüş göstermesine rağmen ürün fiyatlarının iki katına çıktığı semt pazarı, marketlerle yarışır oldu. Etiket fiyatlarını gören tüketici, tezgaha bile yaklaşamadı

BEREKETLİ topraklara sahip olan Torbalı’da yetiştirilen çeşit çeşit ürünler,  ilçenin kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlıyor. Domates, pırasa, kereviz ve lahana gibi ürünlerin maliyetlerinin her geçen gün tırmanışını sürdürmesi, üreticileri kara kara düşündürürken, geçtiğimiz dönem plansız ekim ve aracıların çok para kazanma hırsı nedeniyle tarlada kaderine terk edilen kışlık mahsuller, bu yıl altın dönemini yaşıyor.

KURLARDAKİ dalgalanmanın etkilerinin semt pazarlarındaki etiketlere yansıdığı ilçede kendini gösteren sağanak yağışların sel baskınlarını oluşturması, 15 bin dönümlük ekili tarım arazisinin de sular altında kalmasına zemin hazırladı. Enflasyonla topyekun mücadele kampanyası kapsamında doların düşüş göstermesine rağmen fahiş fiyatların geri çekilmediği süpermarket zincirleri, semt pazarlarındaki etiket fiyatlarıyla rekabete girişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.