SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pasta sizden, altın Şahin’den…

Bu haber 21 Aralık 2023 - 23:25 'de eklendi.

Torbalı’da marka haline gelen Şahin Simit Sarayı’nın ‘Ertuğrul Dörtyol’ şubesi büyük yılbaşı kampanyası başlattı. 6 veya 8 kişilik pasta alan iki müşterisine, çekilişle 2 gram altın hediye edilecek.

1999 yılından bu yana hizmet veren Şahin Simit Sarayı yeni yıla girmemize sayılı günler kala büyük kampanya başlattı. Çekilişle 2 adet gram altın hediye edecek olan firmanın Ertuğrul Dörtyol şube sahibi Ergin Şahin, “6 veya 8 kişilik pasta alan iki kişiye 2 gram altın hediye edeceğiz. 31 Aralık akşamı instagram üzerinden canlı olarak düzenleyeceğimiz çekiliş ile iki müşterimizi belirleyeceğiz. Bugün itibariyle kampanya başlayacak ve 31 Aralık akşamına kadar devam edecek. Düzenlediğimiz kampanyanın büyük ilgi görmesini bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.