SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pasaport Pizza’da 79.90’dan başlayan fiyatlar

Bu haber 27 Nisan 2024 - 15:27 'de eklendi.

Pizza denilince Torbalı’da ilk akla gelen işletmelerin başında gelen Pasaport Pizza, salon kampanyası ile dikkatleri yine üzerine çekti. Cemali Tuncel Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren firma, günlük taze hamuru ve kaliteli ürünleri ile gençlerin ve ailelerin değişmeyen adresi oldu. Lezzeti ile pizza severlerden tam not alan Pasaport Pizza, kampanyaları ile de dikkat çekiyor. Son olarak salon müşterileri için kampanya gerçekleştiren Pasaport Pizza, 79.90’dan başlayan fiyatlarla menüsünü güncelledi.

PASAPORT PİZZA KAMPANYALARA DOYMUYOR

Gerçekleştirdiği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Pasaport Pizza, hayata geçirdiği salon kampanyası ile fiyatlarını güncelledi. 79.90’dan başlayan fiyatlarla pizza severlere hizmet veren Pasaport Pizza’da büyük boy pizza fiyatı ise 169,90 TL’den başlıyor. Pizzanın yanı sıra tavuk severlerin en çok tercih ettiği markalardan olan This Chicken ürünleriyle de zengin bir menüye sahip olan Pasaport Pizza, eşsiz lezzetleriyle müşterilerini ağırlamaya hazır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.