SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Paşa Patisserie iç mekan dizaynını yeniledi, daha modern görünüme kavuştu

Bu haber 30 Kasım 2023 - 0:33 'de eklendi.

Torbalı genelinde iki şubesi olan, merkezi ise Cumhuriyet Mahallesi Barış Yapı Sitesinde bulunan Paşa Patisserie, mekanını yenileyerek daha modern ve geniş hale getirdi. İşletmede artık toplu organizasyonlar rahatlıkla yapılabilecek.

11 YILDIR ilçede hizmet veren Paşa Patisserie, 2018 yılında Tepeköy Mahallesi İZBAN karşısına yeni bir şube daha açmış, bölgenin önemli bir ihtiyacını gidermişti. Deneyimli firmanın merkez şubesi olan Barış Yapı Sitesi içindeki yeri yaklaşık bir ay önce tadilata girmiş, daha modern ve şık bir tasarımla yepyeni bir görünüme kavuşturulmuştu.

AYNI ANDA 80 KİŞİYİ AĞIRLAYABİLECEK

YENİLENEN iç mekan ile toplu organizasyonlara elverişli hale getirildi. Aynı anda 80 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan mekanda; artık nişan, söz, davet, doğum günü gibi özel günler de kutlanabilecek, toplantılar da yapılabilecek.

TORBALI’DA MARKA OLDU

SAFTER ve Hale Evrenosoğlu tarafından işletilen mekanda, pasta çeşitleri, ekmek çeşitleri, tatlı çeşitleri, kuru pasta çeşitleri gibi birçok ürün de satışa sunuluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.