SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Parti binası dolup taşıyor

Bu haber 07 Ağustos 2021 - 3:20 'de eklendi.

Göreve geldiği günden beri Torbalı’da siyasi alışkanlıkları değiştiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Perşembe günlerini ilçe halkının sorunlarına ayırıyor.

HER Perşembe günü gerçekleştirdiği Halk Buluşması ile yüzlerce vatandaşı parti binasında ağırlayan Günaydın, vatandaşın dertlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturuyor. Torbalı halkının da yakından takip ederek takdir ettiği genç ilçe başkanı, görevinde geçirdiği kısa sürede partili-partisiz tüm ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYOR

AK PARTİ Torbalı İlçe binası her Perşembe olduğu gibi dün de yüzlerce vatandaşla dolup taştı. Günaydın’ı ziyaret edenler arasında küçük yaşta çocuklar da bulunuyordu. Kendisi de üç çocuk babası olan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’ın minik çocuklarla kurduğu iletişim yüzleri gülümsetti.

“BİZ BİRLİKTE TORBALI’YIZ”

GÜNAYDIN, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Halk Günü buluşmalarımız kapsamında, bugün sevgili hemşehrilerimizi İlçe Başkanlığımızda ağırladık, sorunlarını dinledik ve biz birlikte Torbalı’yız dedik. Her daim Torbalı’mızın gönlü güzel insanları ile hasbihal etmekten, onlar ile hemhal olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.