SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Parke taşı işini inceleyen Kaymakam, okuma yazma kursunu da ziyaret etti

Bu haber 04 Mayıs 2023 - 22:19 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Özbey Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti. İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca yapılan parke taşı işini inceleyen Kaymakam Öter, daha sonra Özbey İlkokulu’nda devam eden okuma yazma kursunda kursiyerler ile bir araya geldi.

TÜRKİYE genelinde başlatılan ve okuryazarlık seferberliği kampanyası kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan kurslarda çok sayıda okuma yazma bilmeyen vatandaşa ulaşıldığı açıklandı.

‘ÇOK SAYIDA VATANDAŞIMIZ OKUMA YAZMA ÖĞRENDİ’

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter, “Kendilerini cesaretlerinden ötürü kutluyorum. Okuryazar olma yolunda atılan bu güzel adımın ilçemizde görmüş olduğu ilginin günden güne artmasından memnuniyet duyduk. 2018’den bu yana devam eden kurslar sayesinde çok sayıda vatandaşımız okuma yazma öğrendi. Okuma yazma öğrenecek olan vatandaşlarımızın günlük hayatlarında ve vatandaşlık haklarını kullanma yolunda büyük kolaylıklar yaşayacaklar” dedi.

‘ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR’

KAYMAKAM Ercan Öter, ” Öğrenmenin yaşı yoktur. Kültürümüzde öğrenme beşikten mezara kadardır. Kursiyerlerimiz kurs bitirme belgelerini aldıklarında yaşamlarında çok büyük değişiklikler olacak. Kendilerine güven gelecek. Sosyal hayatın içerisinde işlemlerini kimseden yardım almadan ve kolayca yapabilecekler. Kursiyerleri bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.