SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Papatyam Çay ve Sandviç Evi hastane karşısında açıldı

Bu haber 02 Mart 2023 - 0:55 'de eklendi.

Torbalı’da galericiliğin duayen isimlerinden olan Sercan Tucan ve eşi Özge Tucan, Torbalı Devlet hastanesi giriş kapısı karşısına çay ve sandviç evi açtı. İşletme paket servis hizmeti de verirken, uygun fiyatları nedeniyle daha ilk günleri olmasına rağmen büyük ilgi görüyor.

YAKLAŞIK 9 yıldır Sercan Otomotiv’in işletmeciğini yapan Sercan Tucan ve eşi, hemen bitişiğinde bulunan dükkana Papatyam Çay ve Sandviç Evi adlı işletme açtı. Çiçeği burnunda işletmede çay çeşitleri, poğaça çeşitleri, kahve, gözleme, simit, menemen, tost çeşitleri, ızgara çeşitleri, hamur işleri ile pratik kahvaltı seçenekleri sunacak.

‘BU FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK’

120 METREKARE büyüklüğe sahip olan Papatyam, uygun fiyatlarıyla da cezbediyor. İşletmeci Sercan Tucan, “Çoğu yerde çay 7 TL iken bizde 4 TL, menemen 30 TL, tek kişilik mantı 35 TL, kahvaltı tabağı 25 TL, simit 5 TL… Bu fiyatları başka hiçbir yerde bulamazsınız” diye konuştu.

‘GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİLER’

ÖZGE Tucan ise şöyle konuştu; “Sanayi ve hastaneden müşterilerimiz olduğu kadar ilçe merkezinden de siparişlerimiz mevcut. Daha ilk günler olmasına rağmen Torbalı halkı bizi çok sevdi. Biz de onların bu ilgisine layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Paket Servis Numarası: 0 532 390 27 56

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.