SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pancar’lı gençlerin sofrası geleneksel hal alacak

Bu haber 27 Mart 2023 - 0:10 'de eklendi.

Pancar’lı gençler geçtiğimiz yıl kurduğu iftar sofrasını bu sene tekrar kuruyor. Her kesimden insanı bir araya getiren gençlerin iftar sofrası bundan sonra da her yıl kurularak geleneksel hal alacak

PANCAR’DA gençler düzenledikleri iftar yemekleri ile her kesimden yurttaşı bir araya getirmeyi başarıyor. İftar yemeklerini geleneksel hale getirmek isteyen Pancarlı Gençler 2 Nisan Pazar günü Pancar Meydanında iftar yemeği verecek. Mahalle gençlerinin öncülüğünde hazırlanan iftar yemeğine tüm Torbalı halkı davet edildi. Geçtiğimiz yıl çok sayıda yurttaşı aynı sofrada ağırlayan Pancarlı gençler bu yıl da aynı birlik ve beraberliği sağlamayı hedefliyor.

TÜM TORBALI DAVETLİ

PANCARLI Gençler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Bir ibadet mevsimi olmasının yanında, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan on bir ayın sultanı Ramazan’a bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız.

RAMAZAN ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bu mübarek ayda yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmalıyız. ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ Tüm Torbalı halkını 2 Nisan Pazar günü kuracağımız iftar sofrasına davet ediyoruz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.