SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pancar OSB’nin içine ‘itfaiye istasyonu’ kuruldu

Bu haber 13 Temmuz 2023 - 11:30 'de eklendi.

Son dönemde fabrikalarda çıkan yangınlar ve büyük zararlar sonucu, sanayicilerin en büyük talepleri arasında yer alan İtfaiye Hizmet Binası sorununa çözüm bulundu. Pancar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içine itfaiye binası yapıldı.

TORBALI merkez ve Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan itfaiye istasyonu 90 bin nüfusun yaşadığı Ayrancılar, Yazıbaşı ve Pancar bölgesindeki yangınlara müdahale edene kadar büyük zaman kaybı yaşıyordu.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

YAŞANAN bu durumlar üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı Kaymakamlığı, Torbalı Belediyesi ve Pancar OSB yönetimi, ellerini taşın altına koydu ve çalışma başlattı.

ARTIK OLAYLARA ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLECEK

SANAYİ bölgesi içindeki 3 bin 500 metrekarelik alana yeni itfaiye binası konuşlandırıldı. Bölgede kurulan itfaiye istasyonu, olası olaylara müdahalede artık geç kalmayacak.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

ÖTE yandan, bölgede yaşayan vatandaşlar ve fabrikası bulunan sanayiciler, itfaiye istasyonun bölgeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.