SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pancar gençliği, Torbalı’yı iftarda buluşturdu

Bu haber 04 Nisan 2023 - 5:28 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Pancar Mahallesi Gençliği İftar Sofrası, yoğun katılımla gerçekleşti. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin davet edildiği programda Ramazan ayının ruhuna yakışır görüntüler ortaya çıktı

İLKİ 2022 yılında gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Pancar Mahallesi Gençliği’nin iftar sofrası dün ikinci kez kuruldu. Herhangi bir ayrım gözetmeksizin her çevreden insanların davet edildiği program, yoğun bir katılımla tamamlanırken, ortaya çıkan görüntüler ise gönülleri ısıttı. Ramazan ayının ruhuna yakışır bir program gerçekleştiren Pancarlı gençler, katılımlarından dolayı siyasi parti temsilcileri ve Torbalı halkına teşekkür ettiler.

“UMUYORUZ Kİ SOFRAMIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA DA GENİŞLEYEREK KURULACAK”

BU yıl ikincisi gerçekleşen programın önümüzdeki sene yine Ramazan ayının ikinci Pazar günü gerçekleşeceğini ifade eden Pancarlı gençler, “İlkini geçtiğimiz yıl kurduğumuz iftar soframızın ikincisini bu yıl kurduk. Bundan sonra da her sene kurmayı hedefliyoruz. Herhangi bir siyasi, etnik veya mezhebi bir ayrım gütmeden herkesi davet ettiğimiz iftar programımızın amacı Ramazan ayının ruhuna yakışan kardeşçe yaşamı tesis etmenin aslında mümkün olduğunu göstermekti.

Bunu bu yıl da sergilemeyi başardık. Umuyoruz ki soframız önümüzdeki yıl daha da genişleyerek kurulacak. İftar davetimize katılarak bizlerle bir araya gelen tüm siyasi parti temsilcilerine sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve Torbalılılara teşekkür ederiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” ifadelerini kullandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.