SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Pamukyazı’da İZSU isyanı

Bu haber 07 Şubat 2018 - 13:01 'de eklendi.

Kanalizasyon şebekesi bulunmayan, altyapı sorunu yıllardır çözülmeyen Pamukyazı mahallesi için Torbalı Belediyesi İZSU’ ya her yıl bir talep yazısı gönderiyor.

Torbalı Pamukyazı Mahallesi Akçay Caddesi’nde ikamet eden vatandaşlar bölgede yıllardan beri çözülmeyen kanalizasyon ve altyapı sorunları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU  birimine  isyan ediyor.

Evlerinde kanalizasyon şebekesi bulunmadığından dolayı sağlıksız koşullarda yaşam sürdüklerinden şikayetçi olan vatandaşlar tepkilerini göstermek için önceki gün Aydın asfaltını kısa süreliğine trafiğe kapatarak Torbalı Belediyesi’nden yardım istedi. Yerel yönetimler kanununa göre kanalizasyon hattı yapımı, su hattı döşeme gibi alt yapı çalışmalarından İzmir Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında. Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, civarda kanalizasyon çalışması yapılması hususunu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne her birer talep başvurusuyla bildiriyor. Torbalı Belediyesi Tanıtım Pamukyazı  mahallesi için yapılan son başvuru dilekçesini de kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKAN GÖRMEZ, “İZSU BU MAĞDURİYETİ GİDERMELİ”

Pamukyazı Mahallesi’nde yaşanan sorundan haberdar olduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Geçtiğimiz hafta oradaydık, vatandaşlarımızla bu meseleyi tekrar  görüştük.Bu sorun vatandaşlarımız tarafından defalarca bize aktarıldı. Herkesin de bildiği üzere kanalizasyon şebekesi ile alakalı konular İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda. Sadece Pamukyazı’da değil ilçemizin 8-9 noktasında buna benzer sorunlar yaşanıyor. Bizler de sorunları çözüm mercii olan İZSU’ya aktarıyoruz. İZSU’ya dilekçe yazarak Pamukyazı’daki vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini istedik. Umarım kısa sürede müdahale ederler ” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.