SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Palamut balığına vatandaşlardan yoğun ilgi

Bu haber 15 Eylül 2022 - 23:39 'de eklendi.

Torbalı pazarlarındaki balık tezgahlarında palamut bolluğu vatandaşlardan oldukça ilgi görüyor.

AYNI zamanda Temel Reis Balıkevi’nin sahibi olan Latif Şimşek, “Bu sene bol miktarda palamut balığı sezonu yaşamaktayız. Önümüzdeki günlerde fiyatlar daha da düşecektir. Torbalı insanı palamut balığını çok seviyor yoğun bir talep var” dedi. Sezonun başlaması ile denizlere açılan balık tekneleri kasa kasa palamut balığı ile dönünce, bu balık çeşidine olan ilgi arttı.

PALAMUT balığı, tezgahlarda en çok tercih edilen balık. Bir önceki sene yokluğu sebebi ile özlem duyulan balığın fiyatının önümüzdeki günlerde daha da düşmesi bekleniyor

PALAMUTUN yağlı ve bol olmasının kendilerini bile şaşırttığını dile getiren Şimşek, “Şu zamanda bu kadar yağlı olması bizi bile şaşırttı. Büyüklerini ızgaraya atıyoruz. Gayet tadı iyi ve yerinde. Küçükleri tavada gidiyor. Son bir iki gündür insanlar palamutu özledikleri için balığı alıp yiyorlar. İlerleyen günlerde böyle bolluk devam eder. Fiyatların aşağıya inmesi ile satışlarda iyi duruma geldi. Balığın olması tezgaha da yansıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.