SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özü Çocuk Gündüz Bakımevi Şubat ayında Torbalı’da açılıyor

Bu haber 07 Ocak 2021 - 9:02 'de eklendi.

Özü Çocuk Gündüz Bakımevi Ertuğrul Mahallesi’nde yakında hizmete girecek. Şubat ayı içinde eğitime başlaması planlanan gündüz bakımevi, 2-6 yaş çocuklara eğitim verecek.

UZUN yıllardır ilçede hizmet veren ve bir süre önce kapanan Sevgi Yumağı Anaokulu’nun bulunduğu kurumda faaliyetine başlayacak olan Özü Çocuk Gündüz Bakımevi, modern dersliklerde hizmet verecek.

BÜYÜK hedefler için yola çıkarak geleceğin mimar, mühendis, kaymakam-vali, doktor, öğretmenlerini yetiştirmeyi hedef edinen Özü Çocuk Gündüz Bakımevi, 2-6 yaş grubuna hitap edecek. ‘Özümüz çocuk, işimiz çocuk!’ sloganıyla yola çıkan bakımevinin tadilat ve yenileme işlemleri ise hızla devam ediyor.

KURUM yetkilileri, yaptığı açıklamada; “Okulöncesi dönem, gelişimin oldukça hızlı olduğu yılları kapsamaktadır. Çocukların öğrenme hızları ve kapasiteleri bu çağda yüksektir. Okulöncesi eğitimde istendik davranışların oluşturulabilmesi için ise, fiziksel ortamın iyi hazırlanması gerekir. Çünkü biliyoruz ki; okulöncesi çocukları için oyun ciddi bir iştir. Bu ciddiyetin farkında olarak çıktığımız bu yolda Özü Çocuk’ta nezih, profesyonel ve ilgili bir ekip sizleri karşılayacaktır” diye konuştu.

SEVGİ ve güvene dayalı kaliteli bir eğitimin yeni adresi olacaklarını söyleyen yetkililer, “Özü Çocuk Gündüz Bakımevi, 2-6 yaş arası çocuklarımıza kucak açmış durumda. Okul öncesi eğitimin önemine inanan eğitimli ve deneyimli kadrosu ile Torbalı halkına ve gülen yüzlü çocuklarına mutlu, huzurlu, güvene dayalı sevgi dolu bir eğitim ortamı hazırlıyoruz.

ÇALIŞAN annelerimizin yavrularını güvenle bırakacakları sevgi dolu bir eğitim ortamı olan Özü Çocuk, evde çalışan annelerin yükünü hafifletmek için de kurulmuş anne sıcaklığında bir eğitim kurumu olacak” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.