SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özgüven’de en tatlı mesai başladı

Bu haber 23 Haziran 2017 - 13:07 'de eklendi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla, tatlı siparişi alan tatlıcılarda bayram baklavası yoğunluğu yaşanıyor. Kipa yolu üzerinde hizmet veren Özgüven Unlu Mamulleri de aldığı yüzlerce tepsi tatlıyı arife gününe yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor.

BAYRAM için iki hafta öncesinden tatlı siparişlerini almaya başlayan geleneksel damak tatlarının üretildiği işletmelerde, talebin fazla olması nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Metropolis Bulvarı üzerinde hizmete açılan Özgüven Unlu Mamulleri, bayramlık baklava siparişleri için yoğun bir mesai harcıyor. İşletmeci Sedat Er, Torbalı’da bayram sofralarının baklava çeşitleri ile şenlendiğini dile getirdi. Deneyimli tatlı ustalarının elinden çıkan yöresel lezzetlerin ilgi gördüğünü dile getiren Er, “Siparişleri almaya başladık, arife gününe kadar tüm siparişleri hazırlamış olmamız gerekiyor. Var gücümüzle bunun için çalışıyoruz. Tatlılarımızda kullanılan malzemeler birinci sınıf” diye konuştu.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

FİRMANIN birbirinden lezzetli tatlı ve pasta çeşitlerinin yanı sıra sabahları hazırlanan poğaça, simit ve börek çeşitleri de büyük beğeni topluyor. İşletmede bayram için şöbiyet, burma, kuru baklava, baklava, özel fıstıklı, cimcik, cevizli baklava siparişleri aldıklarını anlatan Sedat Er, “Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Kaliteli ve hijyenik üretim anlayışı ile hizmet veriyoruz. Gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz. Hedefimiz daha iyi hizmet sunarak, sektörde bir marka haline gelmek” dedi.

FİYATLAR ÇOK UYGUN

RAMAZAN Bayramı’na kısa süre kala hazırlıklara başlayan Torbalılılar, misafirlerine ikram etmek için çeşitli tatlı türleri siparişi vermeye başladı. Bayrama yetiştirilmek üzere vatandaşlardan yoğun siparişler alan tatlı ustaları, siparişleri zamanda yetiştirmeye çalışıyor. Bayram öncesinde yoğun bir şekilde baklava siparişi aldıklarını ifade eden Kipa yolu üzerindeki Özgüven Unlu Mamülleri işletmecisi Er, “En çok siparişi baklavada alıyoruz. Özellikle de tepsi siparişi veriliyor. Fiyatlarımızın uygun olması vatandaşlara cazip geliyor. Bunun yanı sıra, tatlı yapımında kullandığımız malzemeler ise kalite açısından en üst seviyede. Yaptığımız hiçbir tatlıda glikoz kullanmıyoruz. Ramazan Bayramı nedeniyle kapasitemizi arttırdık. Tüm siparişlerimizi arife gününe yetiştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.