SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özgür TV vatandaşın nabzını yoklayacak

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 23:10 'de eklendi.

Bünyesinde 15 Temmuz, Destan, Başkan, Es Magazin dergileri, Özgür Torbalı ve Torbalı’nın Sesi gazetesini ve Instagramdan Torbalı Çevirme Radar isimli sayfayı barındıran Türkmen Medya çok konuşulacak bir yatırımı daha Torbalı’ya kazandırıyor.

ERTUĞRUL Mahallesi’nde bulunan 2 katlı ofisinin bir bölümünü stüdyo haline getiren Türkmen Medya, Torbalı halkına mikrofon uzatacak. Vatandaşın görüşlerine yer verilecek olan videolar Özgür TV isimli Youtube kanalında, Facebook ve Instagram sayfalarında yayınlanacak ve ilaveten vatandaşın görüşleri Özgür Torbalı gazetemizin sayfalarında yer alacak. Özgür TV’de ekonomiden siyasete, tarımdan magazine birçok konu başlıkları yer alacak ve vatandaşlar kanalımız aracılığıyla düşüncelerini özgürce dile getirecek.

TORBALI halkının görüşlerini Türkiye geneline yayacak olan Özgür TV projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Türkmen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, “Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası oldu. Yıllardır gazete ve dergi alanında yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımızın bizleri sahiplenmesi sayesinde sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yüzden vatandaşın sesini daha fazla duyurmak için Youtube ve sosyal medya üzerinden de yayın yapmaya karar verdik. Stüdyo çalışmalarımız tamamlandı. Özgür TV vatandaşlarımıza yarın itibariyle mikrofon uzatacak. Bunun dışında stüdyomuz haftada bir kanalımızda yayınlanmak üzere konuk ağırlayacak” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.