SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özgür Özel, bugün komşu ilçeye geliyor!

Bu haber 29 Mart 2024 - 6:56 'de eklendi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’in bugün Torbalı’nın komşu ilçesi olan Kemalpaşa’da düzenlenecek olan iftar programına katılacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim öncesinde İzmir’de programa katılması bekleniyor. Seçim ve sandık güvenliği ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Özel’in Cuma günü (bugün) Kemalpaşa’da düzenlenecek iftar programına katılacağını söyledi.

ASLANOĞLU açıklamasında “Genel başkanımız Özgür Özel, Manisa’da ikamet ediyor. Eczanesi de eşi de Manisa’da. Kendisi Manisa’ya geldiğinde bizim İzmir’de program koymamız ya da programlarımıza katılmasını istememiz çok normal. Kendisi Cuma ve Cumartesi Manisa’da çalışmalar yürütecek. Cuma günü Manisa’da çalıştığında akşam bizi kırmayıp Kemalpaşa’ya iftara gelecek. Cumartesi de Manisa’da çalışması var. Ama biz cumartesi sabahtan da İzmir’e gelmesini çok arzu ediyoruz. Sayın Özgür Özel, Hamza Dağ’dan daha çok İzmirli” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.