SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özgür Erman Çağlar’dan AKG Emlak’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Bu haber 30 Kasım 2023 - 0:35 'de eklendi.

Geçtiğimiz ay hizmet hayatına başlayan Karakuyu’daki AKG Emlak’ın önceki gün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Adı Torbalı Belediye Başkan Adaylığı için geçen Özgür Erman Çağlar, çiçeği burnundaki işletmeyi ziyaret etti.

AK PARTİ Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, Karakuyu Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’nde açılan AKG Emlak’ı ziyaret etti. İşletmeci Mustafa Kemal Yıldırım ile sohbet eden ve ‘hayırlı işler’ dileyen AK Parti’li Çağlar, emlakçı Mustafa Kemal Yıldırım’dan Karakuyu ve çevresindeki emlak işleri hakkında da bilgi aldı.

‘AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN’

SOSYAL medya hesabından bir açıklama yapan Yıldırım; “AK Parti Gurup Başkanvekili Sayın Özgür Erman Çağlar mekanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayağına taş değmesin, her şey hayırlı olacak inşallah. Hep birlikte inandık başaracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.