SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özel’den komşu ilçede tüm adaylara talimat: Mal varlığı kapıya asılacak!

Bu haber 14 Mart 2024 - 1:10 'de eklendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tire’de düzenlenen Halk Buluşması programında belediye başkan adaylarına mal varlığı konusunda talimat verdi. Özel, “Tüm CHP’li belediye başkanları göreve girerken mal varlığını belediyenin kapısına asacaklar. Her sene asacaklar. Bizim başkanlarımıza güvenimiz tam, onların kendilerine güven tam. Biz birileri gibi belediye başkanlığı yapıp zenginleşmeyeceğiz!” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş’te düzenlenen Halk Buluşması toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıya milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile vatandaşlar katıldı. Genel Başkan Özel, programda, belediye başkan adaylarına mal varlığı konusunda talimat verdi. Özel şunları söyledi:

BİRİLERİ GİBİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIP ZENGİNLEŞMEYECEĞİZ

“HAYATİ başkan 31 Mart’ta seçim kazanacak 2 gün itiraz süreci, inşallah 2 yada 3 Nisan’da mazbata alınacak. Belediyeye varacaksınız, devir teslim için girecek. Elinde çiçeği ile mevcut başkanımıza teşekkür edecek. Elindeki çiçeği ile başkanına yanına girmeden yanına cebinden kağıt çıkaracak, onu cama aşacak. O kağıtta malvarlığı yazacak. Neyi var, neyi yok bileceğiz. Tüm CHP’li belediye başkanları göreve girerken mal varlığını beleidyenin kapısına asacaklar. Her sene asacaklar. Bizim başkanlarımıza güvenimiz tam, onların kendilerine güveni tam. Biz birileri gibi belediye başkanlığı yapıp zenginleşmeyeceğiz!

31 MART’TA seçimler var Tire’de büyük bir heyecan var. ‘İşim gücüm Tire’ diyen 39 yaşındaki adayımız Hayati Okuroğlu, belediyeyi teslim etmek için gün sayıyor. Hayati başkan mali müşavir çalışkan bir arkadaşımız. 3 yıl gençlik kolları başkanlığımızı yaptı, ilçe başkan yardımcılığımızı yaptı, siyasetten, gençlik kollarından geliyor. CHP’nin İzmir’de 40 yaş altındaki 12 göz bebeği gencinden bir tanesi. Tire’nin her yaştan gençlerine onu emanet etmeye geldim. Bu partinin kurucusu Cumhuriyetin kurucusu diyor ya, benim 2 büyük eserim varsa bunlardan biri Cumhuriyet ise diğeri CHP’dir. Partimizin ilk genel başkanı cumhuriyeti kurdu ancak Cumhuriyeti Hayati gibi gençlere emanet etti. Bizde Hayati’yi Tire’de vatanını, milletini, Atatürk’ü seven herkese emanet ediyorum.

TİRE’DE 4 PUAN ÖNDEYİZ

HAYATİ başkan ‘Tire ittifakını kurduk’ dedi. Geçen seçimde Tire’ye AKP’liler ve MHP’liler gelmesin diye ittifak yaptık, çekinmeden oylarını verdiler ve bir belediye başkanını ittifak ile seçtiler. Şimdi biz o ittifakı Ankara’da çok istesek de yapamadık. Birlikte olmalıyız, kaybetmeliyiz, birbirimize kaybettirmemeliyiz dedik. O ittifak Ankara’da yapılmadı ancak Tire’de sandık başında vicdanlar bir araya gelecek ve Tire ittifakı kurulup Hayati belediye başkanı olacak. Yaptığımız ankette Hayati başına 4 puan önde gidiyor. Tire’de artık halkçı belediye olsun isteyen kim varsa hesabı-kitabı kuvvetli yapacak, esnafı, emekliyi, çiftçiyi destekleyecek belediye başkanı için tüm Tire, Hayati başkanı destekleyecek. Tire’de tüm ülkenin örnek aldığı Tire Süt Kooperatifi başarı hikayesi var. Bu tip işlerin öncüleri destekçileri oluyor. Tire Süt Kooperatifi diyorsak eğer Aziz Kocaoğlu’na büyük bir selam ve kalkınma ile ilgili heyecan duyan bu konuda heyecan duyan ve gün sayana birisine artık Büyükşehir’ii devredecek. O kişi Cemil Tugay.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.