SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özel eğitim ve öğretim kurumları toplandı

Bu haber 29 Mart 2021 - 8:38 'de eklendi.

Özel Eğitim ve Öğretim kurumları müdürleri Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun başkanlığında toplandı.

ŞEHİT Uzman Çavuş Harun Şenözüar M.T.A.L Salonunda yapılan toplantıya Özel Eğitim ve Öğretimden sorumlu Şube Müdürü Nilüfer Buyruk ve İlçe İş Güvenliği Uzmanı Selin Kızıltuğ da katılarak birer sunum gerçekleştirdiler.

OKULLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

ANA gündem maddesi okul ve kurumlarda yürütülen salgın tedbirleri olan toplantıda “eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzu” tanıtıldı.

TOPLANTIDA özel eğitim ve öğretim kurumları müdürlerine seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. Resmi veya özel fark etmez; okul ve kurumlarımızda eğitim alan ve veren tüm bireylerin sağlığını korumakla mükellefiz. Tüm bireylerin öncelikli hakkı yaşam hakkıdır. Eğitim ve diğer haklar yaşam hakkından sonra gelir. Öyleyse öncelikle çocuklarımızın ve eğitim çalışanlarımızın yaşam haklarını korumak için ne gerekiyorsa yapalım. Küresel salgına karşı alınması gereken tüm önlemleri en iyi şekilde almaya devam edelim. Okul ve kurumlarımıza sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.