SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özçelik, Torbalı’nın gururu oldu

Bu haber 28 Kasım 2021 - 2:59 'de eklendi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyareti öncesinde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken İl Yönetim Kurulu üyesi Feyim Özçelik, takdir topladı. Özçelik, Erdoğan’ın ziyareti öncesinde İlçe Teşkilatlarını tek tek ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Erdoğan’ın İzmir’de gerçekleştirdiği toplu açılış törenine yoğun katılımın sağlanmasında büyük emekleri olan Torbalılı siyasetçi Feyim Özçelik, yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor.

İZMİR SİYASETİNE YÖN VERİYOR

ÜÇ yıldır İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başarılı çalışmalara imza atan Feyim Özçelik, AK Parti’nin İzmir’deki teşkilatlanma çalışmalarında da oldukça aktif görevler üstleniyor. İl Başkanı Kerem ali Sürekli’ye yakınlığı ile bilinen Özçelik, kısa sürede İzmir siyasetinde önemli bir konuma yükseldi. Dürüst, çalışkan ve güler yüzlü siyasetçi, elde ettiği başarılarla Torbalı’nın da gururu oldu. Özellikle ilçeye kazandırılan hükümet yatırımlarında Feyim Özçelik’in de büyük destekleri bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.