SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey’li dolmuşçu 12 ayda 86 kilo verdi

Bu haber 17 Kasım 2022 - 2:38 'de eklendi.

Özbey’li dolmuşçu Adnan Tekin, 12 ayda 86 kilogram vererek büyük bir başarıya imza attı. Hayatı güçleşen ve yaşama sevincini bile kaybeden Tekin, “Adeta yeniden doğmuş gibiyim” dedi.

ADNAN Tekin, 25 Ağustos 2021 yılında 177 kilogramdı. Çapak ve Torbalı arası dolmuş şoförlüğü yapan 39 yaşındaki Adnan Tekin, hayatını idame ettirebilmek için büyük sıkıntılar yaşıyordu. Fazla kiloları nedeniyle yaşadığı zorluklara çözüm için; Memenemen’de bulunan Sada Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Türker Karaboğa ile iletişime geçti.

‘HAYATA YENİDEN TUTUNDU’

177 KİLOGRAM ile girdiği mide küçültme ameliyatı sonrası hızla kilo vermeye başlayan Tekin, şimdilerde 91 kilogram ağırlığında… 12 ayda 86 kilogram vererek hayata yeniden tutunan Adnan Tekin, ameliyatını yapan doktor ve sağlık görevlilerine teşekkür etti.

‘YOLDA YÜRÜMEK BİLE BANA IZDIRAP GİBİ GELİYORDU’

“HAYATTAN soğumuştum” diye konuşan Adnan Tekin, “Yolda yürümek bile bana ızdırap gibi geliyordu. İlk olarak doktora başvurduğumda ‘diyetle zayıflayamazsın’ dediler. İyi ki ameliyat olmuşum ve iyi ki Türker hocam ile tanışmışım. Şimdi yeniden doğmuş gibi hissediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.