SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey’in en büyük iki ihtiyacı çözüme kavuşuyor

Bu haber 06 Ekim 2022 - 8:40 'de eklendi.

İzmir Valiliği’nden sebze ekimi ve ticaretiyle ünlü Torbalı’nın mahallesi olan Özbey’e müjde geldi.

TORBALI’NIN ekim ve dikimi en yoğun olarak yapılan bölgelerin başında yer alan Özbey Mahallesi’ne sebze paketleme ve sarma yeri yapılacak. 5 bin metrekarelik alan üzerine yerleşecek olan sebze paketleme ve yükleme yeri, ekimin ve hasadın olmadığı yaz mevsiminde ise yazlık düğün salonu olarak kullanılacak.

‘EN BÜYÜK DESTEĞİ VEKİLİMİZ VERDİ’

İZMİR Valiliği tarafından yapılacak olan çalışmaların başlamasına en büyük desteği ise İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın verdi.

‘ÖZBEY’E HAYIRLI OLSUN’

ÖZBEY Muhtarı Şemsettin Kaya, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Özbey olarak en büyük ihtiyaçlarımızın arasında sebze paketleme ve yükleme yeri ve yazlık düğün salonuydu. İkisi de değerli vekilimiz, kaymakamımız ve ilçe başkanımızın devreye girmesiyle çözüldü. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Özbey’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.