SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey’de ateşlenen fitil, Torbalı’nın tüm köylerini sarıyor

Bu haber 05 Ekim 2022 - 9:21 'de eklendi.

Torbalı’nın doğalgaza kavuşan ilk mahallesi olan Özbey halkı artık kışı karşılamayı bekliyor. Muhtar Şemsettin Kanza, emeği geçen başta İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve İzmirgaz Müdürü Ahmet Yetik’e teşekkür etti.

“7 YIL boyunca vekilimizden bunu istemiştik” diye konuşan Muhtar Kanza, birçok ilçede bile bulunmayan doğalgazın mahallelerine gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

ÖZBEY ile başlayan Torbalı köylerinin doğalgaz serüveni, Türkmenköy, Yazıbaşı, Pancar, Ahmetli, Yeniköy, Karşıyaka Mahallesi ile devam etti. Önümüzdeki süreçte ise Aslanlar, Subaşı tarafına yönelecek olan çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.

DOĞALGAZ fitilinin ise Milletvekili Atilla Kaya’nın talimatıyla AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ve mahalle  (köy) muhtarlarının toplanıp İzmirgaz’a gitmesiyle ateşlendiğini anlatan Özbey Muhtarı Şemsettin Kanza, “Geçmişte kim derdi ki; Torbalı’nın köylerine doğalgaz gelecek diye? Bize söyleseler inanmazdık. Nihayet çabalar sonuç verdi. Şimdi dört bir koldan çalışma yürütülüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.