SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey tamam, sıra diğer mahallelerde…

Bu haber 07 Temmuz 2021 - 20:00 'de eklendi.

DOĞALGAZ YATIRIMI TÜM İLÇEYİ SARIYOR!

AK Parti, Torbalı’nın her mahallesini doğalgaz ile buluşturmak için görüşmelerini tamamladı. Özbey Mahallesi’ndeki yapılan çalışmalar tamamlandıktan sonra, sırasıyla Yedi Eylül, Türkmenköy, Yazıbaşı ve İstiklal Mahalleleri’nde de doğalgaz çalışmalarına başlanıldığı duyuruldu. AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Desteklerinden dolayı AK Parti İzmir Milletvekilimiz, Torbalı’mızın evladı Sayın Mahmut Atilla Kaya ‘ya İzmirgaz Genel Müdürümüz Ahmet Yetik’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GÜNAYDIN: HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

AK Parti İlçe Başkanı Günaydın, “Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın destekleri ile ilçemize kamu yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz. Mesafe engeli tanımadan, Torbalı’nın en ücra mahallelerine hükümet yatırımları götürmeye devam edeceğiz. Yerel ya da genel demeden tüm sorunları bir bir çözmeye devam edeceğiz. Mazeret üretmeden, şikayet etmeden, ağlayıp sızlamadan Torbalı halkına layık olduğu en büyük hizmetleri ulaştıracağız. Daha önce de söylediğimiz gibi Torbalı halkı her şeyin en güzeline layıktır. Bu anlayış ile gece gündüz demeden çalışıyoruz, görevimizin başındayız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.