SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey, sağlık ocağına kavuştu

Bu haber 14 Temmuz 2023 - 10:19 'de eklendi.

Özbey Mahallesi’nde yıllardır düğün salonu olarak kullanılan bina, sağlık ocağına dönüştürüldü. Bundan 2 ay önce de 2 doktor ataması yapılarak hizmet vermeye başladı.

BİR süredir sağlık ocağı sorunu yaşayan Özbey’e mutlu haber geldi. Çalışmaları devam eden düğün salonunun sağlık ocağına dönüştürülme işi tamamlandı. İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından da iki adet doktor ataması ve tıbbi cihaz temini yapılan sağlık ocağı hizmet vermeye başladı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

ÖZBEY Muhtarı Şemsettin Kanza, “Mahallemizdeki taziye evi için Torbalı Belediyesi’nden talebimiz oldu. Sağlık ocağını taziye evine, eski düğün salonunu ise sağlık ocağına çevirdik. Doktor ve tıbbi malzemeler de geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.