SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey Muhtarı’ndan Atilla Kaya’a teşekkür

Bu haber 31 Ağustos 2021 - 22:52 'de eklendi.

Özbey Mahallesi’nde yaklaşık 6 yıl önce başlayan tapu mücadelesinde sona gelindi. Yaklaşık 300 vatandaş hakettikleri tapularına kavuşuyor.

DÜN İmar ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü’nden gelen yetkililer son kontrolleri gerçekleştirdi. Yakın bir zamanda tapuların teslim edilmesi beklenirken Özbey Muhtarı Şemsettin Kanza, Özbey halkının tapu mücadelesinde kendilerini yalnız bırakmayan ve büyük destekler veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya, Torbalı eski Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e ve AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’a teşekkür etti.

6 YILLIK TAPU ZAFERİ

6 YIL önce tapularını almak için başvuru yaptıklarını belirten muhtar Kanza, “Özbey halkı kendilerine babalarından, dedelerinden miras kalan evlerinin tapularını almak için 6 yıl önce başvuru yaptı. Kanuni haklarımızı almak için verdiğimiz mücadelede AK Parti İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın, dönemin Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in ve AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın’ın büyük destekleri oldu. Kendilerine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

SÜRECİN son aşamaya geldiğini belirten muhtar Kanza, “Özbey Mahallemizde 93 adet parselde bulunan yaklaşık 300 tapu için artık son aşamaya geldik. Bugün İmar ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü’nden gelen yetkililer son incelemeleri gerçekleştirdiler. Çok yakın bir zamanda büyük bir tören ile tapularımızı teslim alacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.