SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özbey, her geçen gün daha da gelişiyor

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:14 'de eklendi.

Doğalgaz hattının çekildiği Özbey’de abonelik işlemlerini çeşitli nedenlerle yapamayan ve bunun için de İzmirgaz şubesine gidemeyenler için köy muhtarlığına kayıt masası kuruldu. Öte yandan köyün ilk eczanesi de dün itibariyle hizmet vermeye başladı. Bir süre öncede mahalle pazarı kurulmaya başlanmıştı.

İZMİRGAZ’DAN gelen bir memur, abone olmak isteyenlerin başvurusunu aldı. Böylelikle hasat döneminde köylü, arazisini de bırakmamış oldu. Abonelerinin ayağına kadar gelen İzmirgaz ekiplerine teşekkür eden Özbey Mahaller Muhtarı Şemsettin Kanza, “Mahallemizin eksikleri için çalışıyoruz. Bugün de İzmirgaz’ı davet ettik. Sağ olsun geldiler, abonelik başvurularını aldılar. Bizim için önemli bir sorundu. Ortadan kalktığı için memnunuz” dedi.

ÖTE yandan muhtarlığın çabası ve duyarlı vatandaşların gayretiyle Özbey’e eczane de açıldı. Dün itibariyle hizmet vermeye başlayan eczane sayesinde Özbey’liler artık ilaç almak için ilçe merkezine kadar gitmelerine gerek kalmayacak. Açılan eczane, Özbey’in çevresinde bulunan Yeniköy, Kaplancık, Sağlık, Ahmetli gibi mahallelerde yaşayan vatandaşlar için de büyük kolaylık olacak. Muhtar Kanza ise yaptığı açıklamada, “Hayırlısıyla Özbey eczanemiz açılmıştır. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.