SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özay Atasoy başarıya doymuyor! Her yarışmadan dereceyle dönüyor

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 12:08 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan atletizm sporcusu olan Özay Atasoy hafta sonu İzmir’de düzenlenen yarışmalara damga vurdu. Torbalı Belediyesi adına yarışmaya katılan Torbalılı sporcu, dört yarışmadan dört derece ile döndü

TORBALILI sporcu, Cumartesi günü düzenlenen yarışmalarda Masterler Türkiye Atletizm Şampiyonası 400 metre Türkiye yaş gurubumda  Türkiye üçüncülüğü, 4*100 Bayrak Yarışında ise Türkiye 1.liği elde etti. Başarılı sporcu Pazar günü düzenlenen yarışmalarda da önemli başarılara imza attı.

BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

ATASOY, 200 metrede Türkiye ikinciliği, 4*400 bayrak yarışında ise Türkiye şampiyonluğuna imza attı. Torbalı Belediyesi sporcusu hafta sonu katıldığı dört yarışmadan da  derece ile dönerek büyük bir başarıya imza atmış oldu.

SERKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

ÖTE yandan başarılı sporcu Özay Atasoy, dün Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.