SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Özalp Tör, Demokrat’ların Torbalı’daki lideri olmak istiyor

Bu haber 04 Şubat 2023 - 1:15 'de eklendi.

DEMOKRAT Parti Torbalı İlçe Başkanlığı, 6’ıncı Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştirecek. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Mahmut Kömürcü ile Torbalı’nın ilk Belediye Başkanı İbrahim Tör’ün torunu Özalp Tör ilçe başkanlığı için yarışacak

TORBALI Demokrat Parti İlçe Başkanlığı, 6‘ıncı Olağan İlçe Kongresi’ni bugün gerçekleştirecek. Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan Belediye Meclis & Nikâh Salonu’nda saat 11:00’da gerçekleşecek olan kongreye yoğun katılım olması bekleniyor.

DEMOKRAT Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, başta olmak üzere il yöneticilerinin de katılım sağlayacağı kongrede mevcut İlçe Başkanı Mahmut Kömürcü ile Torbalı’nın ilk Belediye Başkanı İbrahim Tör’ün torunu ve eski teşkilat başkanı Özalp Tör, başkanlık için yarışacak.

KONGRE öncesinde iki aday da çalışmalarını büyük oranda tamamlarken, delegelerin seçime yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.