SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öz Mersin Tantuni lezzetli ürünleriyle fark yaratıyor

Bu haber 06 Ocak 2024 - 0:42 'de eklendi.

Torbalı’nın tantuni merkezi olan ‘Öz Mersin Tantuni’ büyük ilgi görüyor. Ertuğrul Dörtyol’da faaliyet gömsteren işletme, ilçenin tek tantunicisi olarak hizmet veriyor. Yaptığı kampanyalarla da adından söz ettirecek olan mekanın lezzetli ürünleri fark yaratıyor.

MEHMET Ata Özgüç tarafından işletilen Öz Mersin Tantuni’de dürüm et tantuni, dürüm tavuk tantuni, ekmek arası et tantuni, ekmek arası tavuk tantuni, kaşarlı et tantuni, kaşarlı tavuk tantuni, yoğurtlu et tantuni ve yoğurtlu tavuk tantuni satışları yapılıyor. İşletmenin paket servisi ise akşam saat 22.00’ye kadar devam ediyor.

BU KAMPANYALAR İLGİ GÖRÜYOR

ÖZ Mersin Tantuni’nin kampanyalı ürünleri ile ilgi görüyor. Özellikle öğrencilerin ilgisini çeken kampanyalar ise fark yaratıyor. Tavuk Tantuni Öğrenci Menü; ekmek arası veya dürüm tavuk tantuni ve ayran 60 TL, ekmek arası veya dürüm et tantuni ise 80 TL’ye satışa sunuluyor. İşletmeci Mehmet Ata Özgüç, bu kampanyaların ‘gel-al’da geçerli olduğunu söyledi.

‘25 YILLIK USTA İLE ÇALIŞIYORUZ’

ÖZGÜÇ, işletmelerinde görevli olan ustasının Mersin’den geldiğini ve 25 yıllık deneyiminin olduğunu söyleyerek, “Lezzetli tantuni çeşitlerimizden tatmak isteyen tüm Torbalı halkını mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. Paket Servis No: 0 552 805 33 35 – 0 232 508 33 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.