SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Oyuncakçı Faruk Sağ, Kipa’daki Babacan Fast Food & Kumpir’i devraldı

Bu haber 28 Kasım 2022 - 23:14 'de eklendi.

Torbalı Kipa’da 15 yıldır faaliyette olan Babacan Fast Food &Kumpir’i genç girişimci Faruk Sağ devraldı. Sağ, lezzetiyle ünlenen Babacan’ın menüsünde Torbalı’nın en leziz kumpiri de yer alıyor

5 YILDIR Kipa AVM içerisinde oyuncakçılık yapan Faruk Sağ, işlerini büyütmek ve yeni atılımlar yapmak için devredilen Babacan’ın işletmeciliğini aldı.

KUMPİRİ DİLLERE DESTAN

BİR süre önce gerçekleşen devir işlemleri sonrasında çok sayıda yenilik yapan Sağ’ın en büyük değişimi ise, zaten favori menüsü olan kumpirini daha çok kitleye ulaştırmak için çalışmalar yapmak oldu. Torbalı merkezinde de çok az yerde bulunan kumpirin lezzetini kısa sürede daha fazla kitlelere duyurmayı başardı.

PAKET SERVİS BAŞLAYACAK

KUMPİRİN yanı sıra hamburger ve sandviç çeşitleri satışını yapan Babacan Fast Food yemeklerinden yemek için Kipa’ya gelen müşterilerine bir de müjdeli haber veren Faruk Sağ, “Kısa süre içinde paket servis ağımızı oluşturacağız. Lezzetli ürünlerimizden yemek isteyenlerin ayağına kadar götüreceğiz” şeklinde konuştu.

EĞİTİMCİ DURMUŞ SAĞ’IN OĞLU

ÖTE yandan, Faruk Sağ, ilçenin tanınmış eğitimcilerinden olan ve birçok öğrencisi bulunan Durmuş’un Sağ’ın oğlu…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.