SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Öyküm Uyku Dünyası Torbalı Mahallesi’nde açıldı

Bu haber 22 Ocak 2024 - 22:37 'de eklendi.

Torbalı’nın yeni uyku merkezi olmaya aday olan Öyküm Uyku Dünyası Torbalı Mahallesi’nde açıldı. Birbirinden güzel ve konforlu yatak, baza, başlık satışı yapacak olan işletme, açılışa özel fiyatlarıyla büyük ilgi görecek.

HAFTASONU yapılan açılış kapsamında hayır lokması da döküldü. Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta mağazanın ürünlerini inceleyen misafirler tam not verdi. Torbalı Mahallesi Hüseyin Kurtuldu Sokak No.32’de hizmet hayatına başlayan Öyküm Uyku Dünyası’nda elden 10 ay taksit imkânı da sunulacak.

‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ’

DENEYİMLİ işletmeci Habib Tel, “Yıllardır sektörde tüm Ege Bölgesi geneline hizmet veriyoruz. Yaptığımız iş ve kaliteli ürünlerimiz ile kendimizi ispatladık. Bu ürünleri Torbalı halkına da ulaştırmak için yerimizi açtık. Zaten ilçe halkından da bu yönde bir talep vardı. Biz de nezih bir mekânda ürünlerimizi sergilemeye başladık. Daha ilk günler olmasına rağmen ilgi görüyoruz. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı oldu. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. Öyküm Uyku Dünyası Telefon: 0 543 624 24 94

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.