SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’in paylaşımına destek yağdı

Bu haber 05 Ekim 2022 - 5:54 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’in müzisyen Onur Şener’in katillerini lanetleyen sosyal medya paylaşımına destek yağdı.

PAYLAŞIMIN altına yapılan yorumlar ile Onur Şener’in katillerine yoğun tepki gösterildi. Sabıkalı ve ruh hastası kişiliklerin bakanlık bürokratı yapılmasına da vatandaşlar tarafından tepki yağdı.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: “Beş para etmez 3 ruh hastası yüzünden 5 yaşındaki kızımız babasız kaldı! Müzisyen Onur Şener istek parçayı bilmediği için canice katledildi. Lanetliyorum!

SAHNE emekçileri hergün, parası ile istediğini yaptırabileceğini zanneden sonradan görmelerin mobbingine maruz kalıyorlar, sadece basına yansımıyor. Umarım bu son olur. Başta tüm sahne emekçilerimiz olmak üzere müzik camiasının başı sağolsun.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.