SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’in de katıldığı CHP İzmir’de kritik zirve gerçekleştirildi

Bu haber 07 Şubat 2024 - 3:36 'de eklendi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay başkanlığında ilçelerin belediye başkan adayları koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in de katıldığı toplantıda seçimin yol haritası belirlendi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay başkanlığında ilçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanları koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda saha çalışmaları konuşulurken, seçimin yol haritası belirlendi. Öte yandan toplantı öncesi, CHP’ye katılan Tire Belediye Meclis Üyesi Fatih Işık’a İl Başkanı Şenol Aslanoğlu tarafından parti rozeti takıldı.

31 MART Yerel Seçimlerine günler kala siyasi partilerde seçim çalışmaları sürüyor.CHP’de 29 Ocak’ta İzmir Büyükşehir ve 30 ilçe belediye başkan adayları açıklanmıştı.Adaylar seçim kampanyası ve saha çalışmalarına devam ediyor.Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay başkanlığında 30 ilçe belediye başkan adayı bugün akşam bir araya geldi. Koordinasyon toplantısına CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve ilçe başkanları da katıldı.Konak’ta bir otelde yapılan toplantıda saha çalışmaları, ve planlanan programlar konuşulurken, yerel seçimin yol haritası belirlendi. Ayrıca toplantıda Cemil Tugay’ın sunum yaptığı öğrenildi.Toplantıya ilişkin İl Başkanı Aslanoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ASLANOĞLU yaptığı şu ifadelere yer verdi;”İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Cemil Tugay, ilçe  belediye başkan adaylarımız ve ilçe örgüt başkanlarımızla sahada yaptıkları çalışmaları ve yapılması planlanan programları görüştüğümüz koordinasyon toplantımızı yaptık. Biz omuz omuza çalışacağız, kazanan İzmir olacak. Toplantımız öncesinde, partimize katılan Tire Belediye Meclis Üyesi Sayın Fatih Işık’a da parti rozetimizi taktık. Tire örgütümüze ve Sayın Işık’a hayırlı olsun.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.