SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’in arabasına çirkin saldırı!

Bu haber 19 Nisan 2022 - 20:32 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’in arabasına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zarar verildi.

ÇİRKİN olay Başkan Demir, parti çalışması gerçekleştirdiği sırada meydana geldi. Demir’in aracının birçok yeri, delici bir aletle çizilerek zarar verildi. Yaşanan olay kamuoyunun tepkisini çekerken, Övünç Demir’e sosyal medyadan destek mesajları yağdı.

‘CANIMA KAST ETSENİZ DAHİ TORBALI’YA HİZMET AŞKIMI YOK EDEMEZSİNİZ’

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir çirkin olayı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; “Kamuoyuna; Bugün, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parti çalışması yaptığım esnada aracıma maddi olarak zarar verilmiş. Bu konu ile ilgili yarın suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek istiyorum. Şunun da altını çizmek istiyorum… Değil arabamı çizmek, arabamı yaksanız, hatta ve hatta canıma kastetseniz dahi bizim Torbalı’ya olan hizmet aşkımızın önünde hiçbir güç duramaz. Yüce Türk adaleti önünde yapanların cezalandırılması için de sonuna kadar mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum. Saygılarımla…”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.