SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’in adaylık açıklaması mitinge dönüştü

Bu haber 19 Ekim 2018 - 19:31 'de eklendi.

Övünç Demir; 2019 Torbalı Belediye Başkan aday adaylığı için CHP’den  adaylık başvurusunu  yaptı.  Demir’i başvuruda CHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce partili ve Torbalılar karşıladı. İlçe Binası’na sığmayan partililer ve halk; parti önünde toplanarak açıklamayı mitinge dönüştürdü.  Sık Sık konuşması sloganlarla kesilen Övünç Demir konuşmasına Nazım Hikmet’in “Hoş geldin” şiiriyle başladı.

Yaklaşık 20 dakika süren konuşmada; Torbalı’nın sorunlarına değinen Övünç Demir, belediyecilikte yeni bir sistem getireceklerini vurgulayarak “ Belediye Hizmetlerini Torbalı’nın 60 mahallesinde vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. “ dedi.

TORBALI’DA YAŞAMAYI AYRICALIKLI HALE GETİRECEĞİZ

 Torbalı’nın Türkiye’nin en çok vergi veren ilçelerinden olduğunu söyleyen Demir; mevcut belediye yönetimini eleştirdi. “Torbalı’yı 20 yıl geriye götürdüler. Nüfusu 200 bine yaklaşan sanayi, tarım ve hayvancılığa dayalı ekonomisi olan kentimizde,  4.5 yıldır elle tutulur hiçbir icraat yok.  Devletin yaptığı projeleri kendilerine mal etmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.  Biz Torbalı’da yaşamayı ayrıcalıklı hale getirecek projelerle yola çıkıyoruz. Biz, havasını, suyunu, toprağını, insanını koruyacak ve geliştirecek, Torbalı’nın çehresini değiştirecek, kalkınmasına katkıda bulunacak sosyal demokrat belediyeciliği inşa edeceğiz. Ekibimizle, teknik kadromuzla, insan odaklı belediyecilik anlayışımızla fark yaratacağız. Üretim Kooperatifi, her mahalleye kreş, sanayi işbirliği ile Torbalı Üniversitesi, yenilenebilir enerji, Gençlik Merkezi, Kent Meydanı gibi projelerini açıklayan Övünç Demir; Torbalı’yı üretken, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilikle buluşturacaklarını ifade etti.

Aday olduğu takdirde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan ilk çözmesini isteyeceği konuların başında ise İzban köprülerinin yeraltına alınması, Otogar ve Otopark projeleri olduğunu söyledi.

ÖDÜNÇ VERDİĞİMİZ BELEDİYEYİ ÖVÜNÇ’LE GERİ ALACAĞIZ

“Ödünç Verdiğimiz Belediyeyi Övünç’le geri almaya hazır mısınız?” sorusunu yönelten Demir’e vatandaşlar hep bir ağızdan destek verdi. Konuşmanın sonunda açıklamaya katılanlardan helallik isteyen Demir; açıklamanın ardından eşi, kızı ve partililerle birlikte İlçe Binası’na giderek adaylık başvurusunu yaptı.

Övünç Demir; 35 yaşında, evli ve bir kız çocuğu sahibi. Elektrik-Elektronik Mühendisi olan Demir; medya ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.