SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den yoğun tempo: STK ve odalara ziyaret turu

Bu haber 26 Ocak 2024 - 1:05 'de eklendi.

CHP’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, oda ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinin ikinci gününde ÇYDD, Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, TEMAD,  Cumhuriyet Mahallesi Pazaryeri ve Torbalı Aşık Mahzuni Şerif Cem ve Kültür Evi’ni ziyaret etti

CUMHURİYET Halk Partisi’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Salı günü başladığı ilçede faaliyet gösteren oda, kooperatif ve dernekler gibi sivil toplum kuruluşları ile semt pazarı ziyaretlerine dün de devam etti. Günün ilk ziyaretini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yapan Demir, gün boyu sırasıyla Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Torbalı Emekli Astsubaylar Derneği, Çarşamba günleri Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan semt pazarı ve Torbalı Aşık Mahzuni Şerif Cem ve Kültür Evi’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Demir’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde kurum başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Torbalı’nın sorun ve ihtiyaçlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulmaya devam edildiği öğrenildi.

YURTTAŞLARIN BÜYÜK İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

ÖTE yandan dün olduğu gibi bugün de Demir ve ekibi ile ziyaret edilen kurumların temsilcilerinin önümüzdeki süreçte Torbalı’nın geleceğini şekillendirmek için ortak akılla hareket etme iradelerini karşılıklı beyan ettikleri öğrenildi. İlçede Barış Yapı Pazarı olarak da bilinen Çarşamba günleri kurulan Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret eden Demir, burada pazarcı esnafı ve yurttaşları tek tek dinleyerek, sorun, talep e önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Pazaryeri ziyareti sırasında genç – yaşlı, kadın – erkek hemen herkesin büyük ilgisiyle karşılaşa Övünç Demir’in ziyaretlerini bugün de sürdürmeye devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.