SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den yoğun saha çalışmalarını sürdürüyor

Bu haber 27 Şubat 2024 - 0:40 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, Pazar günü de saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

GİTTİĞİ her mahallede halkın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Adayı, bugün de seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Bahçelievler Mahallesi’nde ve TOKİ’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, CHP Adayı Demir’e sıkıntı ve problemlerini ilettiler.

KENDİSİNE iletilen problemleri tek tek not alan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada” Bahçelievler Mahallemiz ve TOKİ’de oturan hemşehrilerimizle buluştuk. Torbalımızın sorunlarını da çözümünü de çok iyi biliyoruz. Notlarımızı alıyor, gereğini yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.