SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den Torbalılı süt üreticilerine destek

Bu haber 06 Eylül 2022 - 2:50 'de eklendi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 91’inci İzmir Enternasyonel Fuarı’nda stant açan Torbalı Belediyesi’nin standının videosunu “Foça Yoğurdu yedikten sonra Torbalılılar” yorumuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımın altına CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, “Başkanım Torbalı’ya da her zaman bekleriz. Not: Foça Yoğurt, Torbalımızın sütünden olsa daha lezzetli olur. Torbalılı sütçülerimiz Foça Yoğurt’a süt vermeye hazır” yorumunda bulundu.

FOÇA Belediye Başkanı Gürbüz’ün paylaşımının altına söz konusu yorumu yapan Demir, bu hareketi ile Torbalılı süt üreticileri başta olmak üzere ilçede tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yanında olduğu mesajını vermiş oldu.

FOÇA YOĞURT’A; TORBALI SÜTÜ KULLANMAYI ÖNERDİ

BAŞKAN Demir, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün paylaşımının altına yaptığı yorumda ilçemizde üretilen sütün kalitesinin ve lezzetinin de altını çizerek Foça Yoğurt’a Torbalı’nın sütünü kullanmayı önerdi.

DÖNEM dönem yaptığı çıkışlarla ilçe halkının takdirini toplayan Başkan Demir, bu çıkışıyla da sürekli olarak Torbalı’nın ve Torbalılıların sorunlarını düşündüğünü ve ilçeye fayda sağlamak için tüm kanalları ve imkanları kullandığını göstermiş oldu.

ÖTE yandan Başkan Demir’in Gürbüz’ün paylaşımının altına yaptığı yorum kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Başkan Demir, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e öneri yaparken Gürbüz’ü ilçeye davet etmeyi de ihmal etmedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.