SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den pazar mesaisi: Temizlik işçilerini ziyaret etti!

Bu haber 16 Ocak 2024 - 1:21 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir saha çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. Aday olmadan önce de dur durak bilmeden çalışan Demir, adaylığının ardından temposunu daha da artırdı.

HAFTANIN yedi günü halkla iç içe çalışmalarını sürdüren Övünç Demir, Pazar günü de saha mesaisine devam etti. Demir, pazar yerinin temizliğinden sorumlu belediye temizlik işçilerini ziyaret etti. İşçiler Övünç Demir’e yoğun ilgi gösterdiler.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir ziyaretle ilgili, “Torbalı pazarımızı temizlemek için pazar alanına gelen belediyemizin Temizlik İşlerinde emek veren cefakar yol arkadaşlarımıza kolay gelsin dedik. Yol arkadaşlarımızın yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Bu vesile ile belediyemizde canla başla çalışan tüm emekçi arkadaşlarımıza selam olsun.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.