SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den mahalle turu: Sorunları dinledi, projelerini anlattı

Bu haber 27 Şubat 2024 - 17:21 'de eklendi.

Cumhuriyet halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, önceki gün temposu oldukça yüksek bir seçim çalışmasına imza attı. CHP Adayı, Torbalı’nın mahallerine ziyaretler gerçekleştirdi.

MAHALLE ziyaretlerinde halkın büyük coşkusuyla karşılanan Övünç Demir, tek tek vatandaşların derdini dinledi, çözüm yollarını anlattı, belediye başkanı olduğunda hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir’in, mahalle ziyaretleri kapsamında Bahçelievler Mahallesi ve TOKİ’ye yaptığı ziyaretlerin ardından durağı, İnönü, Fevzi Çakmak, Ayrancılar ve Taşkesik oldu. Demir, mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.

VATANDAŞLARIN dertlerini tek tek dinleyen CHP Adayı Demir, projeleri hakkında bilgiler verdi. Demir’in anlattığı projeleri yoğun bir ilgiyle karşılayan mahalle sakinleri, dikkat ve merakla dinlediler.

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada,” İnönü, Fevzi Çakmak ve Ayrancılar mahallelerimizden hemşehrilerimizle çok güzel bir sohbette bir araya geldik. Her soru, her görüş, her öneri bizler için çok değerli. Buluşmaya emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Taşkesik Mahallemizin sakinleri ile çay içip sohbet ettik. Köylerimize dair projelerimizi anlattık.” İfadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.