SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Övünç Demir’den hafta sonu mesaisi

Bu haber 30 Ocak 2024 - 1:02 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Beediye Başkan Adayı Övünç Demir ve ekibi, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini hafta sonu da devam ettirdi. Hafta sonunda üç dernek ziyareti ve bir de park açılışı gerçekleştiren Demir’in ziyaretlerine, bu hafta da devam edeceği öğrenildi

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı belediye Başkan Adayı Övünç Demir, geçtiğimiz hafta başladığı sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine hafta sonu da ara vermeden devam etti. Demir ve ekibi, Torbalı Gazileri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bahçelievler Mahallesi Güzelleştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Pancar Mahallesi’nde yer alan ve uluslararası faaliyetlerde bulunan Pancar Derneği’ni ziyaret etti.

PARKIN AÇILIŞINA KATILDI

DEMİR, ayrıca Arslanlar Mahallesi’nde Pazar günü açılışı yapılan ve İlçe Gençlik ve Spor Eski Müdürü Faruk Vurmaz’ın adının verildiği parkın da açılışına katıldı. Geçtiğimiz hafta başladığı sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini aralıksız sürdüren Demir’in programının bu hafta itibarıyla daha da yoğunlaşacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.